top of page

Min vision

At resultatskabende træning, behandling, rådgivning og rehabilitering udføres i trygge og helhedsorienterede rammer og klienten mødes af samme fagperson gennem sit forløb.

Troels Seeberg, Seeberg Health

Certificeret Personlig træner
Autoriseret Fysioterapeut

Fysioterapi og personlig træning

Med mere end 10 års erfaring med træning af klienter og undervisning af hold har jeg bygget et solidt fundament til at hjælpe klienter med at nå deres drømme mål. Ydermere har jeg igennem de sidste 4 år arbejdet som Fysioterapeut efter jeg fik min autorisation. Kombinere med coaching indenfor kostrådgivning giver det mig evnerne til at guide og hjælpe dig.

Troels Seeberg, Seeberg Health

Hvem er jeg?

Hvad holder mig kørende

Jeg har hele mit liv været passioneret omkring træning fra helt lille hvor jeg har erfaret mig med alt badminton, gymnastik, fodbold, skate boarding til senere at løbe maratons, styrketræning, Crossfit. I øjeblikket er jeg meget passioneret omkring at udvikle inden for kropsvægt træning som Gymnastic og optimere min krop til være stærk, mobil og sund for at den kan holde mange år endnu. Jeg er opvokset i det jyske i en mindre by Varde i Vestjylland, men er for knap 10 år siden flyttet til København. Mit drive kommer fra at kunne være en del af andre mennesker process til en bedre version af dem selv og være en del af deres rejse hertil. Om så det er en lille ting som at lærer at stå på hænder eller komme i mål fra en længere varende smerte problematik. Alt har samme store betydning set i mine øjne, da det er en passion hos den enkelte og en glæde der opfyldes når vi er i mål.


I mine år har jeg lært at vi har et valg: At blive hvor vi er nu og acceptere vores nuværende tilstand og ikke opfylde de ønsker vi har for bedre sundhed eller en smertefri hverdag og formentlig med årerne blive værre eller vi kan tage os sammen og skabe ændringer i vores liv og udvikle os til et bedre som smertefri eller nå det sundheds mål vi ønsker.

 

Ændringer sker ikke over natten og jeg fokusere meget på at skabe en langvarig løsning.

Jeg mener at med min erfaring som at starte helt ung med arbejde og de mange kurser og uddannelser jeg har erhvervet mig gennem livet til den dag i dag og i det sidste årti som viden indenfor kostrådgivning, styrke, mobilitet, behandling og coaching har skabt en viden som gør mig til den bedste af hvad jeg kan tilbyde og derved hjælpe andre til at blive deres bedste.

bottom of page