top of page
Seeberg Health - Klinik

Fysioterapi

Smertefri, genoptræning & rehabilitering

 

Kort ventetid - Henvisning ikke nødvendig - Fysioterapi og træning af samme person

Troels Seeberg, Seeberg Health Profil

Mød din behandler

Autoriseret Fysioterapeut

Certificeret Personlig træner
Derudover
Kostrådgivning

Hej, mit navn er Troels Seeberg! Jeg er indehaver af klinikken Seeberg Health. Jeg specialisere mig med at hjælpe folk med at blive smertefrie. Det er alt fra behandling til genoptræning efter operation og til det typiske hold i ryggen, længere varende smerter eller anden kropslig problematik. En session hos mig består af en grundig samtale som leder over i screening og undersøgelse samt træning hertil.


En første gangs undersøgelse består af 60 minutter, så vi er sikker på at komme omkring alle områder. Derefter vil efterfølgende sessioner være 60 eller 30 minutter alt efter problematik og forløb. Der kan også bookes 90 minutter session hvis du tænker at du har brug for mere tid. Det kan også vurderes ved først at tage en samtale. 

Igennem det sidste årti har jeg undervist, behandlet og trænet klienter til at nå deres mål. Det har jeg opnået ved praktisk erfaring og ved op være opdateret på den nyeste videnskab, samt et utal af kurser jeg har deltaget i. Det sikre mig i at kunne hjælpe dig med de optimale forhold til at komme i mål.

_Billede Online Fys 2.png
Klinik, Seeberg Health

Introduktion 
Seeberg Health

Bliv smertefri og kom af med din problematik med en holdbar løsning

Seeberg Health er en Fysioterapi klinik lokaliseret centralt i København på Gothersgade 137 i hyggelige lokaler med anden klinik Fysio360. Seeberg Health har dertil et træningstudio på Willemoesgade 4 på Østerbro, da Fysioterapi ikke kan stå alene med passiv behandling, hvorved studiet bruges til genoptræning, træning og gennemgang af øvelser.

Rådgivning og vejledning til kontoret eller andet hvor du bøvler med en smerteproblematik.

Konsultationer starter fra 15 minutter. 

100 Kr. per påbegyndt kvarter

Online Fysioterapi 

Woman Typing
Kontakt

Tak for din besked!

Contact
bottom of page