Seeberg Health - Klinik

Fysioterapi

Smertefri, genoptræning & rehabilitering

 

Kort ventetid - Henvisning ikke nødvendig - Fysioterapi og træning af samme person

Troels Seeberg, Seeberg Health Profil

Mød din behandler

Autoriseret Fysioterapeut

Certificeret Personlig træner
Derudover
Kostrådgivning
Vane Coaching

Hej, mit navn er Troels Seeberg! Jeg er indehaver af klinikken Seeberg Health. Jeg specialisere mig med at hjælpe folk med at blive smertefrie. Det er alt fra behandling til genoptræning efter operation og til det typiske hold i ryggen, længere varende smerter eller anden kropslig problematik. En session hos mig består af en grundig samtale som leder over i screening og undersøgelse samt træning hertil.


En første gangs undersøgelse består af 90 minutter, så vi er sikker på at komme omkring alle områder. Derefter vil efterfølgende sessioner være 60 eller 30 minutter alt efter problematik og forløb.

Igennem det sidste årti har jeg undervist, behandlet og trænet klienter til at nå deres mål. Det har jeg gjort med den nyeste videnskab og et utal af kurser jeg har deltaget i. Det sikre mig at jeg både gennem praktisk erfaring samt ved hele tiden at holde mig opdateret på den seneste evidens sikre dig de optimale forhold til at komme i mål.

_Billede Online Fys 2.png
Klinik, Seeberg Health

Introduktion 
Seeberg Health

Bliv smertefri og kom af med din problematik med en holdbar løsning

Seeberg Health er en Fysioterapi klinik lokaliseret på Østerbro, Østerbrogade 113. Klinikken er tilknyttet et hyggeligt og kvalitetsbevidst fitness center HIER. Træningscenteret er tilknyttet klinikken, da Fysioterapi ikke kan stå alene med passiv behandling, hvorved centeret bruges til genoptræning, træning og gennemgang af øvelser.

Rådgivning og vejledning til kontoret eller andet hvor du bøvler med en smerteproblematik.

Konsultationer starter fra 15 minutter. 

100 Kr. per påbegyndt kvarter

Online Fysioterapi 

Woman Typing
Kontakt

Tak for din besked!