Online Personlig Træning

Online / Virtuel forløb

Personlig træning, Fysioterapi, Coaching, Kostrådgivning

Online træning er et koncept lavet dig til der godt kan træne på egen hånd, men mangler et program, inspiration og coaching motivation samt opfølgning for at nå dit mål. Derudover er budget jo også en faktor og her kan du spare penge fremfor at have træneren stående og guide dig i centret. Så hvis du kan undvære denne del så er dette noget for dig.

Træning bliver tilrettelagt dig, din hverdag og dine ønsker. Med udgangspunkt i din nuværende situation samt erfaring danner vi i fællesskab en plan for at nå dit mål. 
Forløbet vil tage højde for skader, begrænsinger, udstyr at træne med  og kan løbende ændres hvis der er behov.


Du får adgang til en App IOS/Android, hvor du kan tilgå dit eget personlige program, hvor du kan følge din fremgang fra start til slut. Der er direkte adgang til at notere vægt og gentagelser ned samt video af øvelsen hvis du er i tvivl om udførelsen heraf. 
Samtidig får du direkte besked center så du hurtigt kan skrive dine spørgsmål eller input, mens du er i centret.

Ved længere forløb er det muligt at dele betalingen op i rater med betaling pr. måned start.

OBS: Træning og kostrådgivning inkludere adgang til App og træningsprogram / kostrådgivning i betalende periode. 

Get started 1

Kropsvægt program (hjemme program)

3 måneder 

I dette online program vil du få et Get Started program, som tager udgangspunkt i kropsvægt øvelser. Programmet er bygget basis op og er for alle der vil igang med træning. I de 3 månders forløb vil du have mulighed for direkte besked service hvis du har spørgsmål til dit program. 

Get started 2

Udstyrs program 

3 måneder 

I dette online program vil du få et Get Started program, som har en blanding af øvelser med fri-vægt, kropsvægt og maskiner. Programmet er bygget basis op og er for alle der vil igang med træning. I de 3 måneders forløb vil du have mulighed for direkte besked service hvis du har spørgsmål til dit program. 

Skræddersyet program

Udstyr, maskine og kropsvægt
3 måneder

I dette online program vil du få et skræddersyet program, som har en blanding af øvelser med fri-vægt, kropsvægt og maskiner alt efter hvad du har til rådighed. Programmet bliver bygget op omkring dine ønsker og mål er samt det kan justeres lidt hvis der er behov undervejs. Du får derudover i 3 skype møder, hvor spørgsmål og opfølgning vendes.

Adresse

Nygårdsvej 5,

2100 København Ø

Tlf. +45 25 32 33 10

 

Info@seeberghealth.com
 

© 2013 Seeberg

Åbningstider

Mandag - torsdag

06.00 - 18.00

Fredag

 

06.00 - 12.00

Følg på

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Ikon