Seeberg Health

Personlig træning
Styrketræning

Vægttab

Kostrådgivning

Sports specifik træning

Mød din træner

Certificeret Personlig træner

Autoriseret Fysioterapeut
Derudover
Kostrådgivning
Vane Coaching

Hej, mit navn er Troels Seeberg! Jeg er indehaver af Seeberg Health. Jeg specialisere mig med at hjælpe folk med at blive bedre og få opfyldt deres ønske mål med en sundere livsstil og deres tilgang til træning. Vi kan alle blive stærkere og tabe os, også uden hjælp, men ofte har vi svært ved at holde fast. Det er her jeg kommer ind. Jeg hjælper dig med at sammensætte træningen så det er tilpasset dig og din hverdag. Vi vil i et forløb få gjort op med dårlige vaner og finde nye vaner som der kan overtage de gamle. Målet er at du på sigt står på egne ben og selv har redskaberne til at sammensætte din træning. Et forløb vil minimum varer 3 måneder, for at du får noget holdbart ud af dit forløb og intet forhastes. Vi kan mødes en gang om ugen eller flere alt efter budget og målsætning. Efterfølgende kan vi tilrettelægge om du vil mødes til opfølgning en gang om måneden eller hvad der passer.

Et forløb kan være alt fra et ønske om vægttab, styrke optimering, løbe 10 km eller være i stand til at kunne lege og løfte dine børn / børnebørn.

Den første session vil bestå af samtale og planlægning så vi er sikker på at komme omkring alle aspekter så det kan tilpasses din hver dag. Dertil vil vi også starte på at bygge et 'fundament' til din træning og tage udgangspunkt i det for dit forløb.

Jeg har igennem det sidste årti arbejdet med træning af forskellige cases fra vægttab, til ønsket styrke og muskelmasse eller sports optimering i forbindelse med sport som tennis eller Obstacle races m.m.
Derudover har jeg undervist i alt fra senior træning til Crossfit, funktionel træning, styrkeløft m.m.

Introduktion 
Seeberg Health

Personlig træning

Certificeret personlig træner siden 2012, og har igennem de 8 sidste år erhvervet ekstra uddannelser for sikre den højeste og bedste kvalitet af træning til dig, hvor styrketræningen er baseret på den nyeste videnskab. Træningen tilpasses efter dit specifikke ønske alt fra en times specifik træning til en bedre Squat eller ønsket om en sundere, stærkere og velfungerende krop igennem et af forløbene.

Woman Typing
Kontakt
 

© 2020 Seeberg Health

Østerbrogade 113, 2100 København Ø

info@seeberghealth.com - 25323310