top of page
On a Video Call

Fysioterapi

Online

Hvad er online fysioterapi og hvorfor?

Online Fysioterapi er skabt for at kunne rådgive og hjælpe dig som enten sidder meget ned på arbejdspladsen og har behov for råd og vejledning til at afværge smerte irritationer når du arbejder og så også til dig der har svært ved at komme til frem til fysioterapi eller har en hektisk hverdag hvor det er svært at finde en tid, hvor du skal væk fra arbejde eller dit hjem. Så er det nu muligt samtidig med at du kan 'holde øje' med børnene eller du ikke skal forlade arbejdspladsen.

Så jeg vil gerne gøre det muligt at hjælpe dig hurtigt og effektivt så du kan komme tilbage til tidligere funktionsniveau.

I takt med at videnskaben for smerte håndtering og behandling af smerte/skade og andre problemer er under stor ændring og allerede har ændret sig gennem de sidste årtier. Den passive behandling og tankegang er gammeldags og derfor er det netop muligt at kunne rådgive med god kvalitet online. 

Som alt andet kræver det selvfølgelig at du er involveret i din rehabilitering og tager fat.

Vi kender alle processen når du har brug for en sundhedsprofessionel som en Fysioterapeut. 
Du skal igennem din læge, booke en tid til konsultation, tage fri fra arbejde for at møde op til denne konsultation. Hos lægen får du en henvisning til den sundhedsprofessionelle. Nu skal du finde en klinik hvor din henvisning kan bruges, når du har fundet klinikken er der måske ventetid før du kan komme til. Igen skal du tage fri fra arbejde for at komme til klinikken.

 

Alt dette vil jeg gøre nemmere for dig!

 

Med en dybdegående screening og test, som sikre jeg kan hjælpe dig online vil vi gå videre med din egen behandling i form af bevægelse og træning. 

Billede Online Fys.png

Hvordan foregår det?


Du booker en tid ind og skriver et par noter omkring din problematik.
Din konsultation er bygget op på per påbegyndt kvarter og en konsultation vil max være 6 kvarter.
 


Efter din booking vil du få tilsendt en invitation til vores konsultation. Du må meget gerne være klar 5-10 minutter før vores start tid, så vi kan gå direkte igang.

Er du 10 minutter eller mere forsinket vil du stadig blive opkrævet per påbegyndt kvarter og du vil miste din booket session.

bottom of page