Tillykke med din voucher

til 60 minutters session for knæ og ankel problematik der inkludere screening, undersøgelse og behandling.

Ankel og knæ problematikker kan til tider være utrolige frustrerende, da vi jo er afhængig af at kunne støtte og gå på vores ben. Ofte bider vi smerterne i os eller dulmer dem med smertestillende piller. Smertestillende piller er typisk bare et 'plaster på såret' der skjuler problemet og så snart vi fjerner plastret igen, ja så problemet der stadigvæk. 
Hvad er skaden kommet af? Det kan være du over længere tid har haft en lille irritation, men som tidligere nævnt er du forsat med at gå og støtte på den og din krop er begyndt at kompensere for at minimere smerten. 

Du skal nu booke for at gøre brug af din Voucheher.

Du har fået din voucher og kan hermed gøre brug af den attraktive rabat, men der er flere om budet og vil du sikre dig en af de bedre tider, så er det en god ide at få booket dig ind til et opkald med det samme. Du kan også booke dig direkte ind på en tid og sikre din plads. 
If you’re a business, talk about how you started and share your professional journey. Explain your core values, your commitment to customers, and how you stand out from the crowd. Add a photo, gallery, or video for even more engagement.

Klient udtalelser

Our Clients