Seeberg Health

Online Coaching

Troels Seeberg, Seeberg Health

Mød din Coach

Certificeret Personlig træner

Autoriseret Fysioterapeut
Derudover
Kostrådgivning
Vane Coaching

Hej, mit navn er Troels Seeberg! Jeg er indehaver af Seeberg Health. Jeg specialisere mig med at hjælpe folk med at blive bedre og få opfyldt deres ønske mål med en sundere livsstil og deres tilgang til træning. Vi kan alle blive stærkere og tabe os, også uden hjælp, men ofte har vi svært ved at holde fast. Det er her jeg kommer ind. Jeg hjælper dig med at sammensætte træningen så det er tilpasset dig og din hverdag. Vi vil i et forløb få gjort op med dårlige vaner og finde nye vaner som der kan overtage de gamle. Målet er at du på sigt står på egne ben og selv har redskaberne til at sammensætte din træning.

Jeg vil gerne hjælpe som mange som mulig, men til tider gør afstand eller budgetter det ikke muligt og jeg har derfor valgt også at tilbyde mine services online.
Igennem de seneste år har jeg undersøgt markedet for diverse trænings apps, hvilket er resulteret i at jeg nu kan tilbyde markedet bedste app til dig. I appen er der adgang til video øvelser udført af mig. En beskrivelse til hver øvelse samt mulighed for notering af vægte og gentagelser. Ydermere, trackes der dagligt så et forløb kan følges nøje i fremgangen. Der er et direkte besked system så der kan stilles spørgsmål i en given situation.

Du vil kunne finde under priser og forløb en video af online funktionerne og ellers tilbydes der også en gennemgang af dette ved interesse. Et online forløb kan enten stå alene eller være koblet sammen med 1:1 træning hvor der så er adgang til app funktioner.

Køb af adgang til min app med eget træningsprogram kan købes for en måned eller 3 måneder med forskellige tilvalg.
 

Online Coaching - Seeberg Health

Introduktion 
Seeberg Health

Online Coaching

Certificeret personlig træner siden 2012, og har igennem de 8 sidste år erhvervet ekstra uddannelser for sikre den højeste og bedste kvalitet af træning til dig, hvor styrketræningen er baseret på den nyeste videnskab. Træningen tilpasses efter dit specifikke ønske alt fra en times specifik træning til en bedre Squat eller ønsket om en sundere, stærkere og velfungerende krop igennem et af forløbene.

Online coaching har været aktiv siden 2019.

 
Woman Typing
Kontakt

Tak for din besked!