top of page
Seeberg Health logo
Seeberg Health Fysioterapi

Fysioterapi og træning centralt

 Østerbrogade

Fra 1 august 2020 flyttede jeg min Fysioterapi klinik til Østerbrogade 113. Den er lokaliseret i et hyggeligt lille træningscenter. 

 

Jeg beskæftiger mig ofte i klinikken med klienter med længere varende smerter. Typisk er det klienter der kommer hertil efter de igennem flere forsøg har forsøgt at komme af med deres lænderygsmerter eller lignende. Så hvis du kan nikke genkendende til dette, så kan det være jeg også kan hjælpe dig!

Behandling og træning

Når du kommer hos mig starter vi vores session ud med 90 minutters dybdegående samtale, som leder os over i en screening og undersøgelse. Efter vores undersøgelse laver vi en plan for dig og den aktive del du skal i gang med for at komme din problematik til livs. Her vil vi gennemgå dine øvelser sammen så du også kan udføre dem der hjemme. 

Seeberg Health klinik

Gratis samtale!

Jeg vil gerne tilbyde dig en gratis samtale, hvor du kan få stillet dine spørgsmål og vi kan finde ud af om vi er det rette match i forhold til et behandlingsforløb.  

 

Så hvis det har din interesse må du meget gerne udfylde nedenstående og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst mulig. 

Seeberg Health Troels
Seeberg Health
Udfyld nedenstående
En gratis samtale er hvor du kan få stillet dine spørgsmål til hvad Seeberg Health kan hjælpe dig med, som rådgivning til træning/behandling, kostvejledning og motiverende samtale til at komme igang.

Tak for din besked! Du vil nu modtage en mail med en bekræftigelse.

bottom of page