top of page

Online Træning

Online Coaching - Seeberg Health

Din træning lige ved hånden!

Information

Online forløb

Alle forløb er løbende måned + en måned.
Du har mulighed for at teste det af med 7 dages gratis kropsvægts program, inden du beslutter dig for at forsætte. Så kan du teste App'n og se om det er noget for dig. Du kan skrive direkte til mig i et besked system der er i App'n.  Programmet starter samme dag, modsat et betalt forløb starter altid en mandag.

Ved køb af online program, hvor programmet laves specielt til dig så kan du forvente nogle dages arbejdstid for mig som din træner til at udarbejde det og derfor kan du ikke regne med at gå direkte igang.

I et forløb har du altid mulighed for en direkte kontakt til mig som din træner, hvis du støder på udfordringer som en øvelse er svær eller andet vedrørende din træning. Dertil vil du også kunne få feedback på dine videoer hvis du er i tvivl om korrekt teknik m.m.

Under køb kan du tilkøbe video opfølgning for dit program, som foregå via app'n eller zoom. Opfølgning er som standard 30 minutter.

 

Ved køb af nedenstående online forløb acceptere du også betingelserne for online træning - se betingelser her eller under køb.

 

App'n og øvelser, auto beskeder er på engelsk.

Besked og feedback kan selvfølgelig foregå på dansk. 

 

Fitness Class

7 dages

gratis prøve

Troels Seeberg, Seeberg Health

Mød din Coach

Certificeret Personlig træner

Autoriseret Fysioterapeut
Derudover
Råd & vejledning i kost

Jeg vil gerne hjælpe som mange som mulig, men til tider gør afstand eller budgetter det ikke muligt og jeg har derfor valgt også at tilbyde mine services online.
Igennem de seneste år har jeg undersøgt markedet for diverse trænings apps, hvilket er resulteret i at jeg nu kan tilbyde markedet bedste app til dig. I appen er der adgang til video øvelser udført af mig. En beskrivelse til hver øvelse samt mulighed for notering af vægte og gentagelser. Ydermere, trackes der dagligt så et forløb kan følges nøje i fremgangen. Der er et direkte besked system så der kan stilles spørgsmål i en given situation.

Et online forløb kan enten stå alene eller være koblet sammen med 1:1 træning hvor der så er adgang til app funktioner.
 

Contact
Woman Typing
Kontakt

Tak for din besked!

bottom of page